Una cinquantena de gasolineres catalanes ja ofereixen el gasoil per sota d'1 euro


Si dijous informàvem que el gasoil havia baixat un 9% durant la setmana del 13 d'octubre, avui ja hem localitzat prop de 50 punts de servei on el gasoil es ven per sota d'un euro. En la darrera actualització del web del Ministeri d'Indústria, una gasolinera d'Amposta se situa entre les 20 més barates de l'estat, és la ubicada al carrer Partida Oriola on es pot adquirir gasoil a 0,950 euros. Dues dècimes més barat es ven a la gasolinera del polígon Els Pedregals, de Benisamo (València).

Fent la recerca per províncies, Lleida concentra la majoria de les estacions de servei on el litre de gasoil no arriba a l'euro, un total de vint. La més barata, la Bonarea de Guissona on es pot trobar per 0,955 euros/litre. També la Bonarea de Moià, situada a la carretera de Vic, ven el gasoil al mateix preu, sent la més econòmica de les comarques barcelonines. Es pot comprar el gasoil a 0,958 a les Bonarea de Vic, Sant Martí de Sesgueioles i Calaf. Per últim, a les comarques gironines, són deu les gasolineres que s'han avançat en baixar de l'euro, repeteix com a més barata la Bonarea d'Arbúcies on es paga a 0,958 eur/l.

Més informació de preus per gasolineres a aquest web del Mitic

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

1.

Si fa 4 mesos el bidó de petroli anava a 145$ i el gasoil a 1,33 euros e litre, com és que ara que va a 60$ el litre de gasoil no va a 0,53 euros?

  • 0
  • 0

Comenta aquest article