Regalar els objectes que ja no ens són útils


Acabem de rebre regals, alguns amb valor útil o sentimental, però, ben segur, molts d'altres quedaran arraconats esperant una revisió anual per fer lloc abans no vagin al contenidor... O pot ser que amb l'inici d'any se'ns encomani l'esperit renovador ens volem desfer d'estris que fa molt que tenim i que ja no fem servir.  Aquest és el reclam que utilitza el portal nolotiro.org  per cridar l'atenció als seus usuaris. És una plataforma web de reciclatge, que convida a no llençar res del que tenim amb el lema 'no ho llenço, t'ho regalo (sense condicions)'. 

El portal capta la generositat de veïns i comunitats locals, i ofereix a través d'un senzill software lliure, un tauler d'anuncis on el principi bàsic és promoure que els usuaris no llencin res, en tot cas, que ho regalin.

L'enfoc del portal és vers la cultura lliure, amb la intenció de donar valor social als objectes que posseïm. Una fórmula que, a més, estalvia energia i deixalles i que, de manera indirecta, també genera riquesa. El portal, que compta amb més de 45.000 usuaris, repartits entre 60 ciutats,  facilita els canals per qui vulgui regalar alguna cosa  ho pugui fer còmodament.

El lloc web ha repartit més de 40.000 regals des de la seva fundació a principis de 2010 i es pot comprovar el seu dia a dia a través del Facebook

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article