Liberisliber, un cap de setmana per descobrir llibres singulars


Les editorials independents d'arreu tenen una cita aquest cap de setmana a Besalú. Des la fira Liberisliber oferiran les novetats del seu catàleg, sovint difícils de trobar. Els visitants podran descobrir la filosofia de les editorials que treballen de manera exemplar, fora de circuits comercials, amb l'objectiu d'editar llibres excepcionals d'autors novells, reedicions de clàssics, d'artista, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània, llibres que qüestionen el mateix format del llibre...  En definitiva un certamen per descobrir autors i històries vinculades al món de la literatura en diversos formats. 

Aquí podeu consultar algunes de les activitats programades dins de la fira, com la projecció del curtmetratge 'El talento de las moscas' basat en el relat d'Oscar Sipan, en el que recrea una hipotètica trobada amb Antoine Sant Exupery, després que l'avió se li estavellés al seu jardí.

En el decurs del cap de setmana es farà públic el Premi Liberisliber. Un guardó que vol reconèixer la tasca heroica que fan dia a dia les editorials independents, que només es pot entendre des de la seva devoció sense límits per la literatura, l'art de l'edició i el coneixement.

El certamen es podrà visitar el 15 i 16 d’octubre (dissabte i diumenge) de 11:00 a 20:00 h. al centre històric de Besalú.


Liberisliber


Liberisliber. Besalú, 15-16 oct 2011 from Liberisliber on Vimeo.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article