Primer restaurant enològic de l'àrea de Barcelona


Plats que han estat cuinats amb vi, seleccionats especialment per combinar amb el producte, fins i tot els postres, són dels que es pot gaudir en el primer restaurant enològic de l'àrea metropolitana de Barcelona. Es tracta de Bouquet, situat a l'hotel Hesperia Towers de l´Hospitalet, dirigit per Paulo Coronho Alves, format a l'escola de Can Fabes. El vi, a més de proporcionar plaer en la seva degustació, ha estat utilitzat per tradició en l'elaboració dels més diversos plats. Bouquet, a més de la cuina relacionada amb el vi, oferirà una bodega selecta amb les marques més prestigioses d'arreu del món. Per altra banda, Santi Santamaria, un dels nostres cuiners més internacionals també obrirà restaurant a l'Hesperia Towers d'aqui 10 dies, el seu nom Evo, ubicat a la cúpula de l'edifici, a 150 metres d'alçada. Font:La Vanguardia

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article