El poder de la xocolata


Sembla que les virtuts de la xocolata cada vegada tenen més pes i, així, els amants de la llaminadura també acumulen més arguments per al seu consum. Un nou estudi assegura que menjar xocolata amb llet pot potenciar la funció cerebral. La xocolata conté nombroses substàncies estimulants, segons els experts, la teobromina, la fenetilamina i la cafeina, elements que per separat ja augmenten la vigilia i l'atenció. La novetat, segons el Dr. Bryan Raudenbush, de la Wheeling Jesuit University de West Virginia, és el descobriment que el consum de xocolata estimula i potencia el treball mental. Els voluntaris que es van sotmetre a les proves dels investigadors, van deixar passar 15 minuts després de menjar 85 grs. de xocolata de diverses classes, tot seguit es va avaluar el rendiment congnitiu a través de proves de memòria, atenció i temps de reacció i resolució de problemes. El consum d'alguns nutrients dels aliments ajuden a l'alliberament de glucosa i a millorar el reg sanguini, fet que potencia el rendiment cognitiu. Font: MedicinaXXI

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article