Comprar joguines on line


La botiga on line d’Eurekakids funciona amb empenta des del febrer passat. Ha estat una descoberta per la comoditat i la qualitat del servei del que se’n poden beneficiar tan els particulars com els establiments comercials. Hem parlat amb el director de la botiga On Line, David Martín, que es meravella de com en pocs mesos el portal ha passat a tenir una mitjana de 8.000 visites diàries i en aquests moments atén entre 40 i 50 comandes per dia.

La iniciativa ha tingut el reconeixement amb el premi E-tech en el seu apartat de noves tecnologies aplicades a les empreses, “Estem molt contents, si tenim en compte el poc temps que portem funcionant i que competíem amb més de 50 empreses de les comarques gironines”.

Eurekakids, té la seu a Campllong (Gironés), des d’on distribueix joguines educatives i didàctiques als principals països europeus. Com a empresa va començar l’aventura l’any 2002 i a dia d’avui compta amb una cadena de 21 botigues, la majoria a ciutats catalanes però també a les Illes Canàries, País Valencià i Astúries.

La transmissió de valors a través de les joguines



El fet diferencial de l’empresa ha estat la comercialització de joguines de qualitat, tradicionals, fetes amb materials nobles, que ajuden al nen en el seu desenvolupament mental, motriu i emocional. Despertar la curiositat del nen, portar-lo poc a poc a la concentració a través de joguines que siguin suport en l’aprenentatge va ser el distintiu que volia aportar l’empresa. “A més de fabricar-les també ens dediquem a trobar productes originals a qualsevol racó del món”, però d’entre les 2.000 referències amb les que compta el catàleg no en trobarem cap de bèl.lica, ni sexista, “ni plays station, ni Barbyes...”, afegeix Martín.

La globalització s’evidencia en el dinamisme de l’empresa, “un tan per cent de l’estoc es compra a fabricants europeus i la resta el dissenyem nosaltres i es confecciona en les dues fàbriques que tenim ubicades a països asiàtics”.

Aposta per la venda a particulars a través de xarxa

L’augment d’activitat a través de la botiga virtual ha dirigit l’empresa a focalitzar encara més pel servei a particulars. “En aquests moments som cinc persones dedicades a atendre i gestionar la botiga on line i la intenció és que s’ampliï el nombre d’idiomes en què s’atén i així donar oferta a més països, sense minvar la qualitat en el servei”.

Les compres es poden fer a través de reembossament, targeta de crèdit o transferència bancària i si la comanda és en algun punt de l’estat espanyol, el termini d’arribada a la llar és d’entre 24 i 48 hores, a través de Seur.

Decoració i puericultura

La demanda de productes es concentra especialment per Nadal i primavera, però es manté prou vital durant tot l’any gràcies l’estoc que també es pot trobar en decoració infantil (cortines, cofres, bancs...) i en puericultura.

La web també inclou una classificació dels productes que tenen més demanda, a més d’una detallada descripció de la joguina, acompanyada d’una de les millors eines que aporta Internet: els comentaris dels usuaris.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article