L'Obrador del Molí aposta per l'autenticitat del pa


L'Obrador del Molí ha obert un nou local al barri de Sarrià de Barcelona. Pere Roche, hereu d'una tradició flequera de més de 100 anys, vol diferenciar l'establiment per la qualitat de les matèries primeres que utilitza, llargues fermentacions de la massa mare i el respecte als processos naturals. A l'establiment s'hi poden trobar fins a 24 varietats diferents de pa, des de la barra rústica tradicional, la coca de pa, el llonguet o la coca de recapta fins al pa de sis cereals, el pa de figues i mel, el pa de cervesa, la barreta de tres formatges o el pa d'olives.

Situat al carrer Manuel de Falla, 32 (Sarrià - Sant Gervasi) l'Obrador del Molí vol promocionar noves varietats de pa per a potenciar-ne el seu consum, a més, l'establiment està dissenyat de manera que els clients poden observar el procés d'elaboració del pa, abans de passar per la zona de degustació. Per als que estiguin interessats també es fan diversos tallers d'elaboració al llarg de l'any.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article