el digital d'economia domèstica i consum a Catalunya

Actualitat

Els productes Slow Food italians celebren a Barcelona la seva festa gastronòmica


Campanyes Dimecres, 25 de gener de 2017, a les 09:30 h
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós
carregant Carregant

La cita amb la cuina italiana basada en el producte Slow Food se celebrarà del 10 al 25 de febrer en diferents restaurants italians i Km0 de la ciutat de Barcelona.
La presentació de la quinzena dedicada a productes Slow Food italians tindrà lloc el 10 de febrer i comptarà amb la presència de Carlo Petrini, fundador del moviment.  Slow Food és una associació internacional ecogastronòmica, sense ànim de lucre, nascuda per contrarestar el fast food i la fast life, impedir la desaparició de les tradicions gastronòmiques locals i combatre la falta d'interès per la nutrició, els orígens i les conseqüències de les nostres opcions alimentàries.







La Quinzena dels productes Slow Food italians arriba a Barcelona. Dues setmanes d'excel·lència gastronòmica italiana amb productes Slow Food cuinats pels millors restaurants italians i Km0 de la ciutat.
L'acció l’organitzen Slow Food Barcelona i Camera di Commercio italiana de Barcelona, amb restaurants seleccionats a Barcelona i província, que proposaran en el seu menú un plat elaborat amb un producte baluard italià Slow Food. Entre els locals participants, estan confirmats Rasoterra, Lluerna, Sergi de Meià, Xemei i Due Spaghi.
La presentació serà el divendres 10 de febrer a les 11 h, i comptarà amb la presència de Carlo Petrini, fundador d'Slow Food, i el xef Paolo Casagrande (amb tres estrelles Michelin), que cuinarà un plat amb un producte Slow Food. L'acte tindrà lloc a Espacio Interni, un showroom de 400 m² d'exposició singular i entorn ideal per presentar la qualitat dels productes italians.
La quinzena gastronòmica serà una oportunitat per conèixer a fons els baluards, els productes protegits per Slow Food, que neixen per donar suport a les petites produccions caracteritzades per la seva excel·lència i que corren el perill de desaparèixer. Són productes que donen valor al territori, recuperen oficis i tècniques d'elaboració i salven de l'extinció races autòctones i antigues varietats.

Lloc: 10 de febrer a les 11 h · Espacio Interni (Diputació, 299 -Barcelona ).


Lectures 2509 lectures  comentari Cap comentari


publicitat



Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web jornal.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
Previsualització

La direcció del web jornal.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
publicitat


Jornal.cat © 1999 - 2017

Edita
Xadica
Membre de
acpg
Amb el suport de
Generalitat de Catalunya
Subscriu-te als titulars de Jornal.cat per RSS   Troba Jornal.cat al Facebook   Segueix Jornal.cat al Twitter