Buscant les empreses que fan bona gestió de l'aigua


El projecte Selwa, seguint la línia de treball iniciada de detectar i difondre exemples d’empreses que apliquin bones pràctiques en l’ús i la gestió de l’aigua, ha iniciat un segon procés de detecció de noves empreses candidates a la província de Girona. L’objectiu és detectar nous casos per ampliar la guia publicada l’any 2009.

Les bones pràctiques aplicades poden ser, per exemple, implentació de noves tecnologies de reducció del consum de l’aigua, conscienciació del personal i canvi en la filosofia de l’empresa, millora de la qualitat de l’aigua abocada, etc.

Durant els propers mesos es treballarà per detectar nous casos, es faran visites a les empreses i s’escolliran aquells casos més interessants per ser inclosos en una nova edició de la guia. Aquesta acció, que es porta a terme conjuntament entre el projecte SELWA i la Cambra de Comerç de Girona, serveix també com a reconeixement de les empreses més compromeses amb el desenvolupament sostenible i la cura del medi ambient.

Actualment, aprofitant el cicle de jornades comarcals de pesentació de la primera guia que es van realitzar durant el primer semestre de 2010, ja s’han detectat 10 empreses de diferents sectors que són susceptibles a ser escollides per aparèixer a la següent guia. No obstant, els empresaris que vulguin entrar al procés de selecció, poden enviar un correu electrònic a [email protected] i inscriure’s.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article