Som Gramanet demana que l'ajuntament torni l'aigua a les fonts municipals


Aquest divendres el col.lectiu Som Gramanet ha organitzat una acció amb el lema “L’aigua és vida, la font està morta. Ajuntament, torna-li l’aigua”, per denunciar que algunes fonts de Santa Coloma de Gramanet situades en llocs tan cèntrics i concorreguts com la plaça del Rellotge o la rambla de Sant Sebastià no tenen aigua.

L'entitat assegura que aquesta situació, que ja seria lamentable en qualsevol altre moment de l’any, s’agreuja molt ara a ple estiu, quan refrescar-se i beure aigua esdevé una necessitat per evitar cops de calor i, per tant, el tema es deriva en un problema de salut pública.

Som Gramanet afegeix i destaca la falta de serveis i de recursos que l’ajuntament posa a disposició de les moltes de famílies de Santa Coloma que aquest agost resten a la ciutat perquè no fan vacances. Els centres cívics tancats, les biblioteques a mig gas, cap activitat cultural o lúdica per a petits ni per a grans, moltes places sense ombres i algunes fonts ornamentals sense que hi brolli aigua, fet que contribuiria a refrescar l’ambient (parc Europa, plaça Baró).

Amb l’acció prevista per aquest divendres a les 6 de la tarda l'entitat exigigeix al consistori que torni immediatament l’aigua a les fonts, tan de beure com ornamentals, i que, durant l’agost que ve, s’hagin reformat les places dures perquè tinguin ombres, els equipaments culturals estiguin oberts i s’hi facin activitats, perquè els ciutadans segueixen tenint aquests serveis, també, a l’estiu.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article