Promoció de productes catalans de qualitat elaborats sota el concepte de producció integrada


El sindicat Unió de Pagesos celebra la tasca portada a terme pel Consell Català de la Producció Integrada per promocionar productes catalans de qualitat certificada mitjançant una campanya de promoció que tindrà lloc a 61 centres comercials Carrefour fins el 15 d’octubre.

Els productes amb el logotip de la marieta identifiquen la producció integrada a Catalunya, l’únic sistema productiu que regula la protecció del medi ambient, la salut i la seguretat dels treballadors per la limitació estricta de l’ús d’agroquímics, i garanteix una producció intensiva de qualitat.

Unió de Pagesos celebra la iniciativa de promocionar productes catalans de qualitat certificada del Consell Català de la Producció Integrada


El sindicat considera que aquesta campanya de promoció, que s’ha presentat avui al Carrefour Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat, consolidarà el projecte iniciat l’any passat per a la promoció d’aquests productes, i posa de manifest que l’aposta per als productes catalans de qualitat beneficia tant a les empreses de distribució com al sector productor. A més, el consumidor es pot beneficiar d’una oferta de productes de qualitat i proximitat produïts respectant tant la salut humana com el medi ambient.

Per a Unió de Pagesos, aquesta campanya de promoció del Consell Català de la Producció Integrada també serveix d’exemple com a mesura per incloure dins de l’Acord de bones pràctiques comercials al llarg de la cadena alimentària a Catalunya, signat fa un any. En aquest acord hi consta l’objectiu de posar en valor els productes agroalimentaris de qualitat per part de la distribució minorista i majorista i el sector productor. També s’hi especifica el compromís de transmetre al consumidor informació diferenciada sobre les certificacions i etiquetes de qualitat, així com el de millorar la comercialització dels productes locals.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article