MER-k-2 obre una nova botiga de productes de segona mà a Barcelona


L'establiment s'afegirà als tres altres que la marca té oberts a Terrassa i Santa Coloma de Gramanet i al barri de Gràcia de Barcelona. Mer-k-2 es dedica a vendre productes usats i els denominats de sèrie B, totalment revisats i garantits segons el que marca la normativa. S'hi pot trobar des de guitarres elèctriques,  microones, càmeres de vídeo o rellotges. Aquests comerços són, a més, punt de contacte entre els desitjos dels venedors i dels compradors. "Guanyes venent, estalvies comprant" aquest és el lema que va impulsar la creació de la primera botiga Mer-k-2 l'any 1997. Comprar, vendre, bescanviar... Tot, excepte llençar mentre hi hagi una possibilitat de reparar.

La darrera botiga obrirà les portes el 26 de juliol al carrer Provença de Barcelona.

La cadena que ja comptarà amb quatre establiments al Principat, a més d'objectes de segona mà també ofereix l'oportunitat de comprar articles rars o descatalogats. En la majoria dels casos, s'abasteix de productes comprats a particulars, que posa a la venda després de revisar el seu funcionament,  i amb garantia.

Comprar a Mer-k-2

L'empresa, de capital 100% català, també te accés a grans compres de productes de primeres marques coneguts com a productes de serie B (productes amb els seus embalatges deteriorats o defectes insignificants) revisats, igualment garantits i a preus per sota del de mercat.

Vendre a Mer-k-2

Exceptuant alguns productes que s’han de deixar en dipòsit per la seva comprovació tècnica (productes amb bateria,...) el pagament es fa al moment i en efectiu, amb la possibilitat d’incrementar el seu valor cobrant la venta amb un val de compra al mateix establiment. Els productes que compren els establiments van des d'electrodomèstics, vídeocameres o televisors fins a telèfons mòbils, ordinadors o instruments musicals, passant per joieria, material esportiu o reproductors de música.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article