jornada sobre conreu i gestió en vinya ecològica

  • Escola de viticultura Mercè Rossell i Domènec Barri d'Espiells, s/n
    Sant Sadurní d'Anoia
 

DIA / HORA: Dijous 7 de maig, a les 16.00 h

LLOC: l’Escola de Viticultura Mercè Rossell i Domènech (Barri d’Espiells s/n), a Sant Sadurní d’Anoia.



Unió de Pagesos organitza una jornada sobre conreu i gestió en vinya ecològica a Sant Sadurní d’Anoia



Unió de Pagesos organitza el proper dijous 7 de maig una jornada tècnica sobre conreu i gestió en vinya ecològica a l’Escola de Viticultura Mercè Rossell i Domènech de Sant Sadurní d’Anoia.



Programa:



16.00 h. Benvinguda i presentació a càrrec de Xavier Vidal de Puig, director de l’Escola de Viticultura Mercè Rossell i Domènech d’Espiells, i de Josep Marrugat i Via, responsable de la sectorial de la vinya de l’Alt Penedès d’Unió de Pagesos.



16.15 h. La matèria orgànica al sòl: compost, coberta vegetal i treball del sòl. A càrrec de Josep Ramon Sainz de la Maza, de Suelo Vivo.



17.15 h. Presentació dels resultats de l’estudi Resistència al rentat de diferents formulacions de coure en vinya, a càrrec de Joan Reyes, del Servei de Sanitat Vegetal (DAAM).



17.45 h. Alternatives per reduir les dosis de coure en vinya ecològica, a càrrec d’Ivà Gallego, enòleg del Celler Lagravera.



18.30 h. Pausa.



18.45 h. La nova PAC (ajuts directes i agroambientals) i la situació actual del nou reglament europeu de producció ecològica, a càrrec de Carles Mencos, responsable d’agricultura i ramaderia ecològiques de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos.



19.45 h. Conclusions i cloenda.