L'ostra del Delta reclam gastronòmic i turístic


L'Ampolla va inaugurar ahir la Setzena Diada de l'Ostra del Delta, jornades gastronòmiques que s'allargaran fins al proper 4 de juny. La població tarragonina ha aconseguit convertir l'ostra del Delta en un dels reclams gastronòmics i turístics d'aquelles terres. El recinte portuari de l'Ampolla va canviar ahir l'habitual calma dels diumenges al matí per un bullici de milers de persones disposades a degustar mitja dotzena d'ostres acompanyades d'una copa de cava, per 4 euros. L'Ampolla s'apunta així a l'estirada gastronòmica d'un producte com l'ostra en consonància amb una de les principals zones productores de Catalunya, com són la badia del Fangar i dels Alfacs, al delta de l'Ebre. Així doncs, la població pretén acollir nombrosos visitants d'arreu durant els propers caps de setmana gràcies al ganxo de l'oferta culinària dels restaurants de la població,- un total de 13 establiments-, amb propostes que van des de fideuades i arrossos fins a mariscos i peix, amb les ostres del Delta com a protagonistes. Font: Diari de Tarragona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article