Consumidors i productors demanen que el mercat ecològic "De l'hort a la taula" que s'ha celebrat a Lleida els mesos de novembre i desembre es continuï celebrant cada mes. La segona edició del mercat de proximitat "De l'hort a la taula" de finals de desembre va confirmar l'èxit de convocatòria entre consumidors i paradistes pel que demanen ara a la regidoria de Medi Ambient i Horta de la Paeria que doni continuïtat a la iniciativa i acabi sent un mercat estable al llarg de l'any.
La regidoria de Medi Ambient i Horta i la de Mercats i Consum de l'ajuntament de Lleida van tirar endavant la iniciativa amb la intenció d'oferir un lloc de venda directa als pagesos i elaboradors lleidatans, sense intermediaris. Defensen que gràcies a la organització d'aquests mercats es facilita la comercialització de productes locals,
permetent que la gent conegui què s’està produint a la comarca i qui ho fa. A més, els petits productors tenen ocasió de comercialitzar el seu producte sense perdre marges de benefici i, gràcies a la relació directa amb el consumidor, el pagès o artesà té l'oportunitat d'explicar el mètode d'elaboració perquè el client pugui conèixer el valor que conté.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari