Una de les associacions d'hotels i restaurants més selectes, els Relais & Châteaux, han fet un pas endavant en el compromís amb el medi i la sostenibilitat. La cadena ha subscrit un acord entre els establiments que té a diferents punts del planeta a través del qual els seus restaurants deixaran de servir espècies de peix amenaçades durant el 2010. Així, a partir del mateix 1 de gener ha anunciat que retirarà de les seves cartes la tonyina vermella, i deixaran d'oferir els seus famosos tartars elaborats amb aquest peix. Un compromís de tots els establiments hotelers de la cadena on l'objectiu final és "protegir el major rebost de la humanitat: el mar", assenyala el document.
La cadena es responsabilitza d'informar als consumidors de les opcions que triïn en les seves cartes i a deixar de servir espècies amenaçades, al llarg de 2010.
L'associació, que compta amb 475 establiments repartits entre 57 països, coopera amb Seafood Choices Alliance, una ONG vinculada a la protecció dels recursos marins.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari