Som Energia, Som Connexió i Som Mobilitat oferiran un servei comú

El projecte d'intercooperació vol proveir, en primer terme, a les entitats de l'economia social i solidària


Les cooperatives Som EnergiaSom Connexió i Som Mobilitat fan una aposta per la intercooperació, amb la creació del projecte Som Serveis per a Entitats i Empreses. En una primera fase, volen oferir un servei coordinat a les entitats del sector de l’economia social i solidària.

Per ara, han compartit un formulari amb el sector de l’economia social i solidària, per tal de conèixer quines són les necessitats i si poden estar interessats en aquest servei comú. 

La proposta investiga la possibilitat de venda creuada i conjunta de les tres cooperatives, potenciant els valors comuns que les caracteritzen. D’aquesta manera, contribuirien a simplificar tràmits i proveir serveis essencials des dels valors de l’ESS. 

Aquesta és la primera ocasió que les tres cooperatives aposten per oferir serveis coordinats. Tanmateix, ja havien intercooperat amb anterioritat. El 2021, van promoure una aliança estratègica amb l’objectiu de compartir tecnologia i coneixements sobre la digitalització de processos empresarials per tal de ser més competitives en un mercat cada vegada més digitalitzat. 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article