La plataforma Natura Local anuncia gratis a petits negocis respectuosos amb el territori

La campanya que s'allargarà tres mesos vol posar en valor la producció de proximitat i el respecte pel territori


Natura Local aplega una comunitat virtual de més de 50.000 usuaris i des que es va fundar s’ha convertit en una eina eficaç per dinamitzar i implicar les economies locals a través d’un ampli ventall d’ofertes d’itineraris gamificats, serveis associats, amfitrions, agents i productors locals.  Amb la iniciativa anunciada aquests dies, es proposa ajudar als petits negocis estesos arreu del territori i contribuir a recuperar poc a poc les economies locals respectuoses amb el medi.

Arran de la crisi sanitària i social que estem patint han sorgit nombroses iniciatives que prioritzen el consum de proximitat. La majoria tenen com a objectiu preparar el terreny per afrontar la temuda crisi econòmica que ja es deixa entreveure. Una d’aquestes és la que està promovent la plataforma Natura Local a través de la seva comunitat de més de 50.000 usuaris mensuals. Com? oferint als petits negocis o serveis vinculats a espais naturals repartits per tot el territori que s’anunciïn a la seva web, de manera gratuïta, durant 3 mesos. Un suport promocional per quan sigui el moment de rebre visitants i així ajudar a recuperar poca a poc les economies malmeses per aquestes setmanes de confinament.

La iniciativa va dirigida als petits negocis i serveis que contribueixen a mantenir un turisme sostenible i respectuós amb el territori.

La plataforma, a través del seu projecte Destins arrelats, comparteix recursos i accions per fer més visibles propostes turístiques de qualitat, inspirades en un model ecoturístic de turisme actiu, responsable, respectuós, de descoberta cultural i no agressiu. Una xarxa de destins amb propostes de qualitat que abasten 180 municipis de Catalunya i  3.100 km d’ Itineraris autoguiats. La majoria dels usuaris d’aquesta plataforma especifiquen que ho han fet per interés turístic, arquitectònic, gastronòmic o esportiu.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Carles Barcelona
1.

Bona iniciativa! Més que mai toca recolzar, entre tots, el consum local

  • 1
  • 0

Comenta aquest article