Territori obre la convocatòria de subvencions a entitats del tercer sector ambiental per valor de 600.000 euros

Els ajuts tindran un import màxim de 30.000 euros per associació


El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest dilluns l'anunci mitjançant el qual s'obre la convocatòria de subvencions a entitats del tercer sector ambiental per als anys 2020, 2021 i 2022, per ajudar a finançar actuacions d'educació i sensibilització ciutadana envers el patrimoni natural i la biodiversitat. S'inclouen actuacions que van des de l'educació ambiental als centres educatius fins a accions de sensibilització aprofitant visites a la natura. En total, s'atorgaran ajuts que sumen 600.000 euros. Les subvencions, que tindran un import màxim de 30.000 euros per entitat, es pagaran de la manera següent: 360.000 euros el 2020, 120.000 euros el 2021 i 120.000 euros el 2022.

Cada entitat només podrà presentar un únic projecte a la convocatòria dins del termini d’un mes a comptar des d’avui, mitjançant la seu electrònica de la Generalitat. El tercer sector ambiental de Catalunya està format per organitzacions privades sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica i inscrites en un registre públic, la missió de les quals es vincula amb la protecció i millora ambiental. Els ajuts donen compliment als objectius de l’Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya aprovada pel Govern el passat mes de juliol, el full de ruta català per a les polítiques de conservació de la natura fins al 2030.

Concretament, el seu àmbit sisè, se centra en la implicació de la societat com a agent necessari, actiu i compromès en la conservació del patrimoni natural. L'educació i la sensibilització ambiental també és un dels reptes recollits en el Pla nacional per a la implantació de l'Agenda 2030 a Catalunya, aprovat recentment pel Govern.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article