Passport, la primera eina en tecnologia NFC que segueix la traçabilitat dels productes de la moda


En el marc del 080 Barcelona Fashion, que se celebra aquests dies a la capital catalana, ha estat presentada la TC Passport una nova eina que permet saber la traçabilitat de les peces de roba quan s'adquireixen. La promotora d'aquesta innovació és Twenty Corner, una empresa catalana que ha desenvolupat un xip de tecnologia NFC (Near Field Communication) i que informa el consumidor, des del seu mòbil, de quin és l'origen de les matèries primeres, el lloc de la producció, el dissenyadors o la col·lecció a la que pertany la peça de roba.

Aquest enginy es presenta en col·laboració amb TEXFOR, la Confederación de la Inustria Textil, que reuneix al 080 Barcelona Fashion creadors emergents per presentar el primer panell de tendències que es pot veure al recinte de Montjuïc durant fins l'1 de juliol. Diàlegs entre la indústria textil i els nous dissenyadors, Noves creacions és el títol d’aquesta exposició permanent que fa interactuar joves dissenyadors amb la indústria local.

Un Passport per a cada peça

Precisament, Twenty Corner ha configurat una etiqueta Passport per a cada una de les peces d’aquests 12 looks creats pels joves dissenyadors. A través del telèfon mòbil, l’usuari podrà conèixer què s’amaga darrere de cada confecció. Aquesta innovació en el camp de la moda, obre un ventall amplíssim de possibilitats perquè l’usuari pugui estar informat i decidir, a cada moment, quin tipus de compra vol realitzar.

El compromís amb la feina ben feta, amb les empreses amb sensibilitat social, amb la responsabilitat social corporativa, l’aposta per les firmes emergents o els productes de qualitat i proximitat poden experimentar una bona rebuda per part dels consumidors i trobar una eina molt útil en Passport.

Make It Visible Mira tot el que s’amaga darrera d’una etiqueta

TC Passport és una plataforma que obre noves dimensions a l’etiquetatge de productes. Desenvolupada per Twenty Corner, una start-up, impulsada per un equip de persones provinents de diferents àrees i experiències professionals, units per interessos i objectius comuns. Professionals d’edats diverses que han decidit sumar esforços per treballar plegats i conformar un equip divers i polivalent.

Actualment, té la seva seu corporativa a l’espai de coworking de la Cambrade Comerç de Sabadell. L’ànima de la creació de l’empresa és Rosa Pons, llicenciada en Administració d’Empreses i postgraduada en Direcció i gestió d’empreses a la Universitat de Barcelona, amb mes de 30 anys d’experiència en el món de la gestió de compres, logística i desenvolupament de negocis.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article