'Markets' una aplicació que fomenta el consum col·laboratiu


“Markets”, una app per mòbil que vol ser un directori de les aplicacions més conegudes quan es tracta de fomentar l'estalvi o maneres de guanyar diners a canvi de temps. En total recull més de dues-centes aplicacions vinculades al consum col·laboratiu com compartir casa, cotxe o la venda d'objectes de segona mà. D'altra banda, també permet buscar maneres molt senzilles de guanyar diners en el temps lliure. “Markets” és gratuïta i disponible per a Android.

Markets és una aplicació que recull les millors aplicacions per a donar oportunitat d'estalvi, accedir a ofertes o bé trobar noves fórmules per a petits ingressos.

Entre d'altres, ofereix informació sobre Airbnb, Wimdu, aplicacions que faciliten el lloguer de casa o compartir pis. Per compartir l'ús d'un cotxe com Lyft i Bla. No cal parlar de les possibilitats que ofereix Ebay o Craigslist per a la venda de productes que ja no es necessiten, o l'opció d'obtenir un bon sou gràcies a fer petites tasques com les que proposen aplicacions com TaskRabbit o Fiverr, amb un ventall de possibilitats ben ampli des del que es pot oferir sent un 'manetes' fins a la traducció de petits textos. Una altra opció és dedicar el temps d'esport a passejar gossos i guanyar quatre calerons a través de DogVacay.

L'app també ofereix la possibilitat d'accedir a descomptes exclusius gràcies a fer-se'n usuari.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article