El Bulli, el millor restaurant del món

Ferran Adrià acumula ja un nou reconeixement a la seva creativitat, aquesta vegada El Bulli ha estat escollit el millor restaurant del món per un jurat internacional, reunit ahir a Londres, composat de 560 xefs i crítics culinaris, premi que ja havia obtingut l'any 2002. També han quedat ben amunt a la llista els 50 millors del món el restaurant Arzak(9è), el Mugaritz (10è) regentat per Andoni Luis Adúriz a Renteria i Can Fabes (11è) de Santi Santamaria a St. Celoni. Els organitzadors del premi van subratllar que El Bulli i Mugaritz són dos exemples destacats de la gastronomia molècular, just la cuina experimental que ha marcat tendència en els primers llocs de l'edició del premi de 2006 Va haver-hi també un reconeixement pel Celler de Can Roca (20è), del xef Joan Roca, i també pel guipuscoà de Martín Berasategui (37è).

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article