En defensa d'Afrodita

Na Pai

En defensa d'Afrodita

Editorial: Tigre de Paper

Gènere: Assaig

ISBN: 9788493896096

Compra'l

Sexe? Amor? Relacions? Parella? Relacions lliures? Tens un repte entre les mans, un repte contra tu, contra tot allò que hem après, que ens han ensenyat. Un repte que ens obliga a canviar l’òptica amb la que mirem el món. Un repte a pensar les relacions sexo-afectives des d’una perspectiva de ruptura i innovadora. Aquest llibre pot ferir la teva sensibilitat, pot fer que et qüestionis la teva vida i les teves relacions, pot ser un xoc, però aquesta n’és la intenció, forçar-nos a reflexionar sobre allò que mai ens haguéssim plantejat.

Amb 7 edicions i milers de llibres venuts des de la seva publicació, és un dels llibres més exitosos de Tigre de Paper. Al llarg d'aquests anys s'ha anar revisant i actualitzant fins a la versió definitiva de 2018.

En defensa d’Afrodita vol ser un càntic col·lectiu a unes noves formes de relacionar-nos entre les persones. Unes formes lliures i no coercitives on la llibertat sexual sigui la garant de la construcció de la persona nova en una nova societat.

Amb textos de: Laia Vidal, Laia Estrada, Serena, Crimethinc, Ricardo Coler, Na Pai, Marcel Balover, Marisela Montegamia, Blanca Callthefuture i Ál Cano Santana

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article