El feminisme i les transformacions en la política

Mari Luz Esteban Galarza

El feminisme i les transformacions en la política

Editorial: Pol·len Edicions

Traducció: Maria Colera Intxausti

Pàgines: 9788416828692

Gènere: Assaig

ISBN: 9788416828692

Compra'l

El feminisme i les transformacions en la política, un assaig de l’antropòloga i activista feminista, Mari Luz Esteban, on escriu sobre el moviment feminista i sobre els canvis que el feminisme ha viscut els darrers quaranta anys, des de l’experiència d’Euskal Herria. Traduït al català per Maria Colera.

El feminisme, sempre en moviment i transformació, es fa gran i es rejoveneix alhora. Quin és el moviment feminista actual? Com i on es crea el coneixement feminista?, com circula aquest coneixement? Hi ha un desequilibri entre la teoria i la pràctica? Com es garanteix l’èxit d’una política feminista? Reforma o ruptura o reforma i ruptura?

Reflexions situades que transcendeixen les fronteres del territori i del feminisme, que no dicten sentencia sinó que més aviat són una espurna per al debat, una invitació per a repensar alguns dels temes estrella del feminisme: el poder, la violència, les cures.
El feminisme com un estar juntes, com un cos col·lectiu que aplega intel·lecte, raó, matèria, emoció, sensació, imaginació…

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article