El naixement de la nostra força

Víctor Serge

El naixement de la nostra força

Editorial: L'Agulla Daurada

Traducció: Víctor Camarasa

Pàgines: 276

Gènere: Narrativa

ISBN: 978-84-19515-04-9

Compra'l

El naixement de la nostra força és una novel·la autobiogràfica que narra la història de dues ciutats, Barcelona i Petrograd, i dues revolucions, l’una llibertària i l’altra comunista, l’una perduda i l’altra guanyada.

El 1917 Victor Serge va participar en l’alçament anarquista de Barcelona. Responent a la crida de la Revolució Russa, va traslladar-se a Petrograd dos anys després. Si la derrota barcelonina era una victòria parcial, perquè les masses s’adonaven del seu potencial, els revolucionaris russos s’enfrontaven a una pregunta difícil: serien capaços d’aprendre a utilitzar el poder?

Benvinguts al món romàntic de Víctor Serge. Un món vast que abraça els dos extrems d’Europa, revolucionaris, funcionaris, bandolers i, sobretot, aquesta fraternitat de militants que no entén de fronteres, els «camarades». Moguts, tots ells, per una mateixa força.

«L’obra de Victor Serge, sense ser ni moralista ni abstracta, és la d’un home que sempre va estar disposat i profundament involucrat en les grans lluites del seu temps. Dels nostres temps.»

Jean Rière, responsable de les edicions crítiques de l’obra de Serge a França.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article