Entrevistes
-
“Hem d’entendre l’habitatge com un espai més obert que ens apropi a les relacions comunitàries”
Roser Casanovas
Sòcia fundadora del Col·lectiu Punt6
-
“Tenim el desig de ser l’embrió d’una economia postcapitalista”
Jordi Garcia
Soci fundador de la cooperativa l’Apòstrof
-
“Amb la Seguretat Social Alimentària proposem un canvi de paradigma”
Gustavo Duch
Escriptor
-
“Les adaptacions reals per a l’adaptació al canvi climàtic venen a escala regional i local”
Eva García Balaguer
coordinadora de l’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic
-
“Haurem de passar de gestionar l'abundància a gestionar l'escassetat”
Santiago Niño Becerra
Economista
-
Objectes amb més d'una vida
'Reparat millor que nou'
Iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona
-
'La venda directa és una línia molt interessant però encara li falta metodologia'
Martí Boada
Expert en sostenibilitat mediambiental
-
'Els productors artesanals estan oferint el seu esforç i el seu coneixement a través del seu producte'
Manuel Sánchez
Tècnic en gestió econòmica de la Fundació Privada Garrotxa Líder
-
“Si continuem produint i gastant ens quedarem sense recursos”
Cosima Dannoritzer
Directora del documental 'Comprar, llençar, comprar'
-
'Sóc optimista sobre la capacitat que tenen les persones de rebel.lar-se'
Miren Etxezarreta
Catedràtica d'Economia Aplicada a la UAB
-
"La percussió com a eina per connectar amb la nostra essència"
Lluís Molas
Percussionista. A través de les seves percu-jams treballa la comunicació i l'autoestima
-
Reciclarte: Disseny i art a partir del rebuig
Maria Creo i Albert Jurnal
-
"Fer pa és alquímia pura"
Víctor Garcia
Fundació Triticatum
-
"Mengem productes molt econòmics però que tenen un alt cost ecològic, sanitari i social"
Gustavo Duch
Autor del llibre "Lo que hay que tragar" i coordinador de la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas”
-
"La manca de liquiditat obliga les caixes a convertir-se en bancs"
Santiago Niño Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon LLull
-
"Revelar-nos també vol dir consumir menys o canviar els comptes corrents de determinats bancs"
Arcadi Oliveres
President de Justícia i Pau
-
"Fem el mateix procés que la cervesa artesana, però amb ingredients ecològics"
Julià Vallès
-Companyia Cervesera del Montseny-
-
“Utilitzem les plantes com a eina de desobediència civil”
Josep Pàmies
Pagès, impulsor de la plataforma Som Lo Que Sembrem
-
"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa)
-
"Hem creat un portal per distribuir la nostra carn, anem de la granja a la ciutat"
Joan Duranoc -Granja Ramonic-
productor de carn de porc ecològica
-
“Hem d’entendre l’habitatge com un espai més obert que ens apropi a les relacions comunitàries”
Roser Casanovas
Sòcia fundadora del Col·lectiu Punt6 -
“Tenim el desig de ser l’embrió d’una economia postcapitalista”
Jordi Garcia
Soci fundador de la cooperativa l’Apòstrof -
“Amb la Seguretat Social Alimentària proposem un canvi de paradigma”
Gustavo Duch
Escriptor -
“Les adaptacions reals per a l’adaptació al canvi climàtic venen a escala regional i local”
Eva García Balaguer
coordinadora de l’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic -
“Haurem de passar de gestionar l'abundància a gestionar l'escassetat”
Santiago Niño Becerra
Economista -
Objectes amb més d'una vida
'Reparat millor que nou'
Iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona -
'La venda directa és una línia molt interessant però encara li falta metodologia'
Martí Boada
Expert en sostenibilitat mediambiental -
'Els productors artesanals estan oferint el seu esforç i el seu coneixement a través del seu producte'
Manuel Sánchez
Tècnic en gestió econòmica de la Fundació Privada Garrotxa Líder -
“Si continuem produint i gastant ens quedarem sense recursos”
Cosima Dannoritzer
Directora del documental 'Comprar, llençar, comprar' -
'Sóc optimista sobre la capacitat que tenen les persones de rebel.lar-se'
Miren Etxezarreta
Catedràtica d'Economia Aplicada a la UAB -
"La percussió com a eina per connectar amb la nostra essència"
Lluís Molas
Percussionista. A través de les seves percu-jams treballa la comunicació i l'autoestima -
Reciclarte: Disseny i art a partir del rebuig
Maria Creo i Albert Jurnal
-
"Fer pa és alquímia pura"
Víctor Garcia
Fundació Triticatum -
"Mengem productes molt econòmics però que tenen un alt cost ecològic, sanitari i social"
Gustavo Duch
Autor del llibre "Lo que hay que tragar" i coordinador de la revista “Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas” -
"La manca de liquiditat obliga les caixes a convertir-se en bancs"
Santiago Niño Becerra
Catedràtic d'Estructura Econòmica de la Universitat Ramon LLull -
"Revelar-nos també vol dir consumir menys o canviar els comptes corrents de determinats bancs"
Arcadi Oliveres
President de Justícia i Pau -
"Fem el mateix procés que la cervesa artesana, però amb ingredients ecològics"
Julià Vallès
-Companyia Cervesera del Montseny- -
“Utilitzem les plantes com a eina de desobediència civil”
Josep Pàmies
Pagès, impulsor de la plataforma Som Lo Que Sembrem -
"Simplement intentem viure d'acord amb la terra i mostrar-ho a qui vulgui venir"
Emili Duran
Mas El Vilar (Cogolls - Garrotxa) -
"Hem creat un portal per distribuir la nostra carn, anem de la granja a la ciutat"
Joan Duranoc -Granja Ramonic-
productor de carn de porc ecològica