Jornada: "Vers una economia circular: impactes en l'ocupació?" - 17 de gener del 2018.

  • Palau Macaya Obra Social La Caixa
    Barcelona

jornada "Indústria 4.0 i sostenibilitat" que se celebrarà el proper dimarts 24 d'octubre, de 9 a 14 hores, al Palau Macaya (Barcelona). Aquesta jornada forma part del cicle "Reindustrialització i sostenibilitat. Horitzons per a un nou desenvolupament econòmic" organitzat pel Pacte Industrial i seleccionat en la convocatòria de projectes de reflexió al Palau Macaya de l'Obra Social La Caixa. L'objectiu del cicle és generar reflexió i debat per identificar tendències de futur i aportar idees innovadores per abordar els reptes que ens planteja la reindustrialització i la sostenibilitat.

Aquest cicle consta de tres jornades:

"Indústria 4.0 i sostenibilitat" - 24 d'octubre del 2017.

"Vers una economia circular: impactes en l'ocupació?" - 17 de gener del 2018.

"Horitzons per a una reindustrialització sostenible. Experiències i conclusions" - 20 de març de 2018.

En aquesta primera jornada "Indústria 4.0 i sostenibilitat" parlarem sobre les potencialitats de la indústria 4.0 i els canvis tecnològics que la impulsen per transformar el model productiu actual i fer-lo més sostenible i més competitiu. La jornada constarà d'una conferència i d'una taula rodona en les quals hi intervindran:

CONFERÈNCIA

Carles Roig Professor associat del Departament d'Operacions, Innovació i Data Sciences d'ESADE i director de programa al màster en Direcció en Operacions d'ESADE.

TAULA RODONA

Carlos Cuffí Director de Transformació Digital a Mobile World Capital.

Cecilia Tham Fundadora i mastermind de MOB Makers of Barcelona.

Carlos Toledo Direcció de Promoció i Cooperació a CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial).

Carles Roig Professor associat del Departament d'Operacions, Innovació i Data Sciences d'ESADE i director de programa al màster en Direcció en Operacions d'ESADE.

Modera: Gemma Navés, TV3 (Valor Afegit).Jorn