Caixa Sabadell pionera en usar el twiter com a canal de comunicació oficial


Caixa Sabadell és la primera caixa d’estalvis catalana que –concretament, des de la seva Obra Social– utilitza la xarxa de microblogging Twitter com a canal oficial. La tecnologia li permet participar en la conversa global amb els seus clients i usuaris a través de dos perfils: en català (@AmicsOSCS) i en castellà (@AmigosOSCS).

Per a promocionar la iniciativa, des del microlloc web sensacional,  sortejarà tres viatges en el globus aerostàtic de Caixa Sabadell entre els internautes que s’inscriguin al seu web corporatiu o n’actualitzin el perfil.

El web de l'Obra Social Caixa Sabadell ha creat aquest estiu un servei d’alertes mitjançant el qual l’usuari interessat en un acte en concret rep un correu electrònic que l’hi recorda el dia anterior.

Una Obra Social amb molta presència virtual

D’un temps ençà, l’Obra Social Caixa Sabadell té presència oficial a l’anomenat web 2.0. A Facebook, té perfil (ObraSocial CaixaSabadell) i dos grups oficials (Amics de l’Obra Social Caixa Sabadell i Caixa Sabadell Etnival, amb 1.116 fans) i un d’espontani (Jo també he vist [a] l’EnRic). A YouTube, té, també, canal oficial (OSCaixaSabadell), i el vessant estrictament financer de Caixa Sabadell també hi té presència oficial (CAIXASABADELL).

De la mateixa manera, disposa de compte a Flickr (Amics OSCS) i a MySpace (ETNIVAL, amb 911 amics), i promou les seves activitats a Second Life –actualment ofereix la possibilitat de pujar al seu globus aerostàtic virtual a l’illa de Barcelona Virtual, el proveïdor de la institució a Internet.

L’entitat també manté un bloc que reflecteix l’activitat del seu centre ambiental (http://espainaturacaixasabadell.blogspot.com).

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article