Llet i iogurts ecològics "La Selvatana", produïts a Campllong


El seu avi va començar amb la granja de vaques convencional on ara hi ha La Selvatana, a Campllong (Gironès). L'Anna, amb l'ajut de l'Alfons, el seu company, i després de cursar estudis superiors, va optar per reconvertir l'explotació en ecològica. Per això va obrir espais de pastura per les vaques, va abandonar la medicació tradicional i va sembrar els camps de l'entorn amb farratges que no han vist mai ni pesticides, ni químics. El recorregut ha estat irregular i dur, però ara parla amb la seguretat de qui és al punt que volia estar. D'un any ençà, fa iogurts (La Selvatana) que retornen als gustos ancestrals, "és el valor afegit al negoci que ajuda a anar tirant". En aquesta entrevista Anna Serra ens parla de producció i distribució i també dels valors que la van portar a prendre aquest camí.


Entrevista Anna Serra
llet fresca i iogurts ecològics La Selvatana



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article