Una Jornada per parlar del valor afegit dels productes locals


Aquest dissabte, 13 de febrer, se celebrarà la Va. Jornada sobre Productes Agroalimentaris Locals a Batet de la Serra (Garrotxa). L'activitat és inclosa dins de la Fira del Fajol. Es tracta de la presentació de noves propostes de fires i mercats de productes locals. La jornada girarà entorn dels productes locals i els valors afegits que tenen per ser produïts al territori per gent del territori. Aquesta identitat territorial implica que quan es comercialitza un producte local també s'està promocionant el territori d'on prové, però també s'està contribuint a conservar-lo.

La jornada s'allargarà durant el matí del dissabte i comptarà amb la participació de Lola Puig, fundadora dels mercats "Món Empordà" i els mercats itinerants setmanals de productes i serveis locals ecològics i Jesús Kabila de Napar Bideak, cooperativa que promou els productes artesans de Navarra.

Més informació: FES OLot


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article