‘El pòdcast de Jornal.cat’: Des de la vida quotidiana, amb Jordi Panyella de Pol·len Edicions

Jornal.cat engega un pòdcast per reflexionar sobre les aportacions i els reptes de l’economia social i solidària


    ‘El pòdcast de Jornal.cat’ s’estrena a Spotify i Youtube amb una conversa amb Jordi Panyella de Pol·len Edicions, una connexió amb l'actualitat de l'economia social i solidària, una història sobre una jornalera referent que ens ha precedit i el concurs El Preu Just, per conèixer el preu real de les coses que consumim.

    A l’entrevista, Jordi Panyella reflexiona sobre les editorials independents, l’economia social i solidària i sobretot respecte les transformacions que es poden fer en la vida quotidiana: "Les famílies de La Floresta que s'organitzen per fer un rober gratuït, no fan un intercanvi, qui vol porta coses, qui ho necessita n'agafa; es reuneixen un cop a la setmana però el xup-xup transformador que es genera allà és espectacular".

    Amb aquest capítol, el diari de l’economia social i solidària, Jornal.cat, estrena el seu primer pòdcast, que neix per reflexionar sobre les aportacions i els reptes de l’economia social i solidària en diferents àmbits de la societat. La primera temporada tindrà deu episodis conduïts per la directora del mitjà, Aina Serra, que destaca que és "un nou format per riure i conversar sobre una altra manera de fer economia".

    Els programes estan impulsats per la Cooperativa La Sembra, agència de comunicació social amb la producció d’El Monocle, cooperativa de producció audiovisual i comunicació digital. Els capítols es graven dins el SAVASCO, un prototip d'habitacle sorgit del projecte Europeu de Recerca d’Intercoperació Interreg POCTEFA de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès. A més, totes les sintonies són cedides per Roba Estesa.

    Aquest nou format és possible gràcies al finançament de la Direcció General d'Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives.

    Podreu trobar el capítol a Spotify i YouTube.

    Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


    No hi ha cap comentari

    Comenta aquest article