El Bus Turístic de Barcelona posa en marxa una ruta panoràmica adreçada al públic local

El servei fa un recorregut per zones emblemàtiques per explicar la història i anècdotes de la ciutat


El Bus Turístic de Barcelona ha posat en marxa aquest divendres una ruta panoràmica adreçada al públic local i amb preus reduïts. El circuit Barcelona Panoràmica comença al Portal de la Pau, funcionarà fins al 30 d'agost tots els divendres, dissabtes i diumenges i té un cost de 10 euros per als adults i cinc per als menors de 12.

Es tracta d'una ruta diürna de prop de dues hores per diversos barris, que fa un recorregut històric i d'anècdotes de la ciutat. Aquesta recorrerà, sense parades intermèdies, zones significatives com el Port Vell, el contorn de la Ciutadella, el 22@, la Sagrada Família, la Pedrera, el Mercat de Sant Antoni, Montjuïc i l'Anella Olímpica, entre d'altres.

Hi haurà sortides a les 10.00, les 12.00, les 16.00, les 18.00 i les 20.00 hores. Com en la resta de transports, serà obligatori l'ús de mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d'origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne.

Durant el recorregut els viatgers podran seguir les explicacions a bord, en català i en castellà, sobre els punts de més interès. L'Ajuntament de Barcelona ha destacat que es tracta d'un viatge pensat per al públic local, per conèixer la història, anècdotes i curiositats dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Aquest servei l'oferiran Julià Travel en la franja de matins i el Barcelona Bus Turístic, que gestionen Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i Turisme de Barcelona, en la de tarda. El cost serà de 10 euros per als adults, cinc per als menors de 12 anys i gratuït per als menors de quatre anys.

El consistori ha recomanat reservar plaça amb antelació a través d'internet però també es podran adquirir les entrades uns minuts abans de l'inici del servei, a la mateixa parada.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article