El gran debat dels auriculars


Per Tecnonews

El món es divideix en dos, els que consideren una aberració el nou iPhone sense entrada jack per a auriculars i els que ho veuen com una evolució natural de les NNTT.

Recentment Apple presentava el nou telèfon intel·ligent i donava per bones les sospites: a partir d'ara tots els que vulguin escoltar música amb el dispositiu de la companyia de la poma hauran de fer-ho amb auriculars sense fil.

El més interessant és que Apple pot no ser l'única empresa que s'apunti al carro dels auriculars sense fil. L'HTC Bolt que es llançarà en poc temps, segons els rumors, podria presentar el mateix disseny sense entrada jack. Això es dedueix de les primeres fotografies que han arribat a la premsa del dispositiu de la corporació xinesa. Amb un disseny semblant als telèfons de la línia One de la transnacional, l'únic que el diferencia és aquest petit detall. Així mateix s'incorporarà al telèfon intel·ligent un connector USB tipus-C.

Apple de totes maneres no és l'única empresa que utilitza aquest tipus de tecnologia. LeEco o Lenovo compten amb dispositius amb connexió d'auriculars sense fil.

Quins són els motiu pels quals existeix una reticència tan forta davant d'aquest desenvolupament? Quins són els seus avantatges? En l'apartat dels avantatges trobem el fet de no haver de lidiar amb cables innecessaris, així mateix l'iPhone 7 i l'HTC Bolt de ser certs els rumors, guanyen en espai físic per als seus dispositius. A més i pel que fa a la signatura de la poma, es dóna preeminència a Siri. Pel que fa als inconvenients trobem a aquests consumidors enfadats pels canvis obligatoris als quals Apple obliga a adaptar-se. D'altra banda es tracta d'una despesa més en haver de comprar uns auriculars sense fil. Finalment hem de mencionar el fet que no acaba d'estar clar de si amb els auriculars sense fil s'escolta amb millor qualitat o no; això per no parlar dels dubtes en el tema de la bateria que això suscita.
 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article