Que paguin els amos!

Eve Livingston

Que paguin els amos!

Editorial: Tigre de Paper

Traducció: Lourdes Bigorra

Pàgines: 214

Gènere: Assaig

ISBN: 978-84-18705-54-0

Compra'l

Amb el món canviant a una velocitat vertiginosa i els treballadors i treballadores abocades al caprici de les aplicacions, a amos dèspotes i a contractes precaris, per què ens hem de preocupar pels sindicats? És que no són només per a treballadors industrials de cabells blancs i de mitjana edat?

Efectivament, molts sindicats semblen estar atrapats en el passat, i hi ha un desprestigi general dels sindicats, alimentat per la patronal. Però a la vegada sorgeixen experiències de lluites laborals inspiradores, des de vagues en sectors precaritzats fins a l’adaptació de sindicats per defensar els drets en l’era digital.

Parlant amb acadèmics, experts, i sindicalistes de base, Eve Livingston explora com s’organitzen els i les joves treballadores per exigir uns llocs de treball justos, i reimagina com s’hauria d’articular un moviment sindical inclusiu que representi a tots els sectors.

La consigna segueix sent que la unitat de la lluita pot canviar el curs de la història, i els nostres amos ho saben. Sí, tu també necessites un sindicat. I el teu sindicat també et necessita! 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article