Com aconseguir el producte bancari a mida

|


Tenir diners avui és fàcil. Més senzill que anys enrere. Les possibilitats d’obtenir fons per invertir en la compra d’un habitatge, en un viatge, una moto o en la creació d’un nou negoci s’han multiplicat infinitament. Només cal presentar una determinada documentació a una entitat financera, tenir ingressos més o menys estables i adquirir uns compromisos. La predisposició que avui es troba al mercat és extensa, però no és gratuïta i cada vegada ve acompanyada de més complexitat. Els compromisos que en ocasions ens hem llegit de reüll perquè ens aplanaven un camí molt llaminer, poden ressorgir com bolets quan per una circumstància inesperada de la vida o perquè tenim massa fronts/despesa oberts, no ens surten els comptes a final de mes.

Davant d’això, existeixen companyies que es dediquen a fer de mitjanceres i li busquen al consumidor l’alternativa més assequible per tirar endavant la liquidació dels deutes. Credit Services és una d’aquestes empreses, formada per economistes, advocats i experts analistes financers, preparats a fer la recerca i els contactes per assolir una sortida digna a l’usuari.

Javier López, President executiu, dirigeix l’empresa que es preocupa de garantir que l’usuari trobarà resposta a les seves inquietuds, i unes bones possibilitats de finançar un habitatge -o el refinançament-, muntar un negoci o, senzillament, millorar els interessos dels actuals crèdits i/o préstecs.

-Com definiria el tipus de servei que ofereix la seva empresa?

Intermediació financera global. Tenim contacte amb totes les entitats financeres que operen a l’Estat.

-En què consisteix?

L’objectiu de CreditServices se centra en oferir productes financers més competitius donant solució a totes les necessitats del client a través d’una nova filosofia d’assessorament i intermediació financera, que recull molt bé el nostre lema Tots els bancs en una sola visita. El client pot anar a un banc directament o venir a la nostra empresa per fer una consulta que és com si anés a varies entitats alhora. En col•laborar amb totes les entitats financeres, posem a l’abast del client tots els seus productes i serveis, amb el conseqüent estalvi de temps i diners.

-Quines consultes fan els usuaris més sovint?

Existeixen diferents tipus de clients. Des del que arriba a CreditServices cercant millor condicions per a un servei que li ofereix el seu banc habitual, per la reunificació de deutes, clients amb diverses incidències, fins aquells que busquen una solució al seu finançament donat que el seu banc no els hi pot oferir. Les demandes dels clients varien en funció de la zona geogràfica de la que provenen o de les necessitats d’unes determinades àrees. Els productes que més demanda tenen són les hipoteques i la reunificació de deutes. Sens dubte són els productes més demanats de CreditServices. En aquests moments nosaltres oferim la Hipoteca 0.35 amb les millors condicions del mercat.

-S’ha notat un increment de demanda dels seus serveis arrel dels darrers increments de tipus?

Si, s’ha notat un augment tot i que considerem que és difícil discernir si és degut a la puja dels tipus d’interès o al continu creixement de CreditServices.

-Quines tarifes apliquen per als productes que ofereixen?

Les nostres tarifes van incloses en el còmput general de l’operació i dependran de les característiques i la dificultat de l’operació.

-Ateneu consultes a través d’Internet?

Si. Qualsevol persona interessada en resoldre els seus dubtes es pot dirigir a l’adreça [email protected] i ràpidament el departament que correspongui s’hi posarà en contacte per a donar solució a la seva consulta -Alguns usuaris es queixen que en realitat, re negociar i unificar el deute, només serveix per ampliar els terminis i representa tornar a pagar grans percentatges d’interessos.

Què n’opina Javier López?

Les necessitats actuals dels clients o l’augment de preu de molts productes ha portat al seu endeutament sense que ells ho tinguessin previst. La reunificació de deutes és la solució més eficaç avui en dia per a aquests casos donat que permet al client allargar el pagament del deute millorant la seva qualitat de vida, així com augmentar la seva capacitat adquisitiva en el dia a dia, del que no podrien disposar de cap altra manera.

-En les actuals circumstàncies d’augment de tipus, es recomanable referenciar la hipoteca a un indicador variable com l’euribor o bé ja ha arribat el moment d’apuntar-se a un indicador fix?

Això dependrà de cada cas. Del tipus de client, la seva edat, la situació econòmica, el valor de la hipoteca sol•licitada, etc.

-Dels productes que actualment es troben al mercat, quin seria el més innovador, el més recent al que es pugui acollir el client?

CreditServices disposa de productes exclusius com són la targeta Visa CreditServices i la hipoteca 0.35 amb les millors condicions que actualment es troben al mercat.Les oficines centrals de CreditServices són a l’Avda. Meridiana, 354 de Barcelona. L’empresa actua en aquests moments amb una cartera de més de 200 bancs, servint com a plataforma de comercialització dels seus principals productes financers, entre els quals s’hi pot trobar alguns dels creats específicament per a l’empresa com són la Targeta Visa “CreditServices” o el servei de la base de dades ASNEF Industrial.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article