Primera botiga col.laborativa de Catalunya en el sector de moda i complements

El projecte sorgeix de la idea que 'la unió fa la força', així la proposta és donar opció als creadors independents de posar botiga  al barri del Born de Barcelona, un dels més famosos per la seva vessant creativa i artística. La CoShop, així es defineix l'establiment que es va inaugurar a principis de juliol,  ocupa uns 250m2 i és ubicat al carrer Banys Vells. Aquest espai ha d'allotjar uns 20 dissenyadors que fan producció local i sostenible.

El projecte pretén donar una empenta a dissenyadors locals de manera que compartint despeses com el lloguer, serveis, permisos... i fent pinya puguin competir amb la producció que ens arriba d'altres parts del món, més barata, sovint, gràcies al sou irrisori dels seus treballadors i especialistes o bé perquè són productes fabricats eludint mesures bàsiques incloses en el protocol de Kyoto, un document que busca créixer i fabricar a partir d'energies renovables i poc contaminants.

A CoShop, els mateixos dissenyadors són els encarregats d'atendre els seus clients, els mateixos que comparteixen projecte. Uns creadors que tindran, gràcies a la iniciativa, més possibilitats  de donar a conèixer la seva feina a un preu molt competitiu.

Els requisits per participar en aquest projecte són seguir la filosofia de la Productora que té molt en compte la responsabilitat social i mediambiental. Els interessats en aquest projecte, poden posar-se en contacte a través del correu coshop@capipotaproductions.com.

Més informació

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article