Editen la guia de pagesos que comercialitzen directament els seus productes

"Compra a Pagès" inclou més de 500 productors catalans agrupats per comarques

La guia "Compra a pagès" es presenta en formats diferents: en paper, amb informació detallada de productors i productes al llarg de 600 pàgines, un mapa que sintetitza els continguts de la guia, també en versió web, interactiva, a través del portal gastroteca.cat i finalment a través d'una aplicació que permet visionar des del telèfon mòbil de darrera generació, de manera geolocalitzada, els productors existents a l'entorn d'on us trobeu.

La guia "Compra a pagès" s'ha elaborat a iniciativa de la Direcció General de Comerç amb la intenció de promoure el canal directe de comercialització alimentària, donar relleu al valor dels productes locals i facilitar les coses als consumidors i professionals de l'hostaleria motivats pels criteris de proximitat a l'hora d'adquirir productes agroalimentaris.

A Barcelona es presentarà el dia 29 d'octubre, a les 12 del migdia i a la seu del Parc Agrari del Llobregat. En l'acte hi participarà Ferran Adrià i el Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep M. Huguet.

Calendari de presentacions al llarg del territori:

Girona: 4 de novembre
Manresa: 5 de novembre
Sort: 8 de novembre
Tarragona: 10 de novembre
Tortosa: 10 de novembre
Lleida: 12 de novembre

En aquest enllaç hi trobareu els criteris que s'han seguit per a formar part de la guia.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article