Empreses amigues dels animals

L'organització AnimaNaturalis ha creat el programa "Empreses amigues dels animals" per distingir i promocionar aquelles iniciatives empresarials que s'han solidaritzat amb la causa animalista.

Actualment hi ha sis empreses que formen part del programa i col·laboren amb l'ONG. Són:

EcoPasión. Botiga online de productes ecològics i naturals, que comercialitza només productes de cosmètica natural i ecològica no provada en animals. Dóna el 10% dels beneficis que s'obtinguin al comprar amb la targeta VIP d'AnimaNaturalis.

Planeta Vegano. Botiga de Madrid que vol oferir i incentivar el consum de productes vegans lliures de crueltat i explotació animal. 

GOPAL. Fast food vegà al centre de Barcelona (plaça George Orwell), especialitzat en hamburgeses de tot tipus 100% veganes.

Lujuria Vegana. Pioners en la pastisseria vegana, tant a nivell estatal com internacional. Sense lactis ni ous, 100% vegetal.

Govinda / Amaltea. Restaurants vegetarians indus situats a Barcelona que funcionen des de 1986. Amplia carta de plats saludables per degustar la cuina indu.

TravelDog. Primera xarxa estatal de transport exclusivament d'animals de companyia, porta a porta, 24 dies, tot l'any.No hi ha cap comentari

Comenta aquest article