Alan Greenspan admet ara que va cometre només "un error"

El qui fora el tot poderós president de la Reserva Federal, Alan Greeenspan, ha reconegut avui haver trobat un defecte en la seva actuació: Que va permetre la creació de la bombolla immobiliària i la seva multiplicació gràcies a tolerar la desregulació del mercat. Greenspan diu que la situació de crisi que ha arrossegat els mercats és deguda a un Tsunami que passa només un cop cada cent anys. Ell, personalment, reconeix haver-se equivocat parcialment i que li ha suposat un gran impacte la dimensió de la crisi que les seves decisions haurien afavorit en no haver tingut en compte les veus que li reclamaven més regulació.

Greenspan que va estar al capdavant de la Fed gairabé 20 anys -del 1987 al 2006- ha reconegut la necessitat que les empreses i els mercats financers "haurien d'estar molt més regulats per impedir el pitjor tsunami creditici de l'últim segle".


2.

Amb tot el que ha tingut entre mans el personatge, ja està bé tenir només un error!!!

  • 0
  • 0
1.

Aquest avi va amargar la borsa durant anys. Cada vegada que li semblava que s'embalava en deia una de grossa per desinflar. Amb la supèrbia que actuava es va fer odiós per molta gent. I temut. Aquesta supèrbia el va fer creure que ho dominava tot i ja veieu. Ell és sense cap mena de dubte el primer responsable del que està passant i passarà.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article