Les tarifes de taxi de Tarragona i Lleida, les més cares de l'Estat


L'organització de Consumidors Facua ha fet un nou estudi sobre les tarifes de taxi que es cobren a 45 ciutats de tot l'Estat, els resultats evidencien que Tarragona continua sent la ciutat més cara en el servei de taxi, la segueix Lleida.

Facua conclou que les diferències entre la tarifa més cara i la més econòmica arriben fins un 240%. En posa un exemple: tarifa nocturna, en l'horari més car, la baixada de bandera més un quilòmetre val 2,68 euros a Ourense, mentre que a Lleida l'usuari ha de pagar 9,10 euros. Per contra, Barcelona és la ciutat més barata en la tarifa nocturna per tram mínim, 2 euros.

L'organització de consumidors ha elaborat aquesta taula comparativa de tarifes

L'entitat aprofita la publicació de l'estudi per mostrar una vegada més la seva oposició al pagament de suplements per recorreguts a punts com aeroports, estacions de trens o autobusos, ja que no hi ha una major qualitat del servei per a justificar aquest plus. També es mostra contrària a les tarifes fixes per a aquests recorreguts ja que considera que la majoria de les vegades són perjudicials per als usuaris.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article