"Alimenta la teva salut", nova guia per orientar sobre l'alimentació saludable


Promoure els hàbits alimentaris saludables a les llars és el principal objectiu de la guia "Alimenta la teva salut" presentada ahir a Barcelona. La guia tracta de com aplicar una alimentació sana i equilibrada adaptada a les necessitats dels diferents grups de població, en funció de l'edat o de l'estat de salut.

La publicació inclou un receptari, a més de consells per a evitar riscos a la cuina amb informació acurada sobre els anomenats aliments funcionals.

La guia va ser presentada en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli,  el president d'ACEBA, el Dr. Jaume Sellarès, i el president de l’Institut de Prevenció, Salut i Medi Ambient de la Fundació Mapfre, Carlos Álvarez Jiménez, entitats promotores d'aquesta edició.

Aquí podeu descarregar els continguts de la Guia "Alimenta la teva salut".

L'edició es distribuirà gratuïtament amb la revista Fer Salut durant els mesos de setembre i octubre, una revista que es pot trobar, entre d'altres, als diferents centres d'Atenció Primària que representen Aceba. Aquesta entitat aglutina als 13 EAPs autogestionats de Catalunya que han estat adjudicats per concurs públic per a la gestió de l’Atenció Primària:
Albera Salut
ABS Alt Camp Oest
ABS Centelles
EAP Osona Sud-Alt Congost
EAP Dreta Eixample
EAP Poble Sec
EAP Sardenya
EAPs Sarrià i Vallplasa Atenció Primària
EAP Vallcarca-Sant Gervasi
EAP Vic

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article