El gas també puja avui i el gasoil és ara un 14% més car que fa un any


No només puja l'IVA avui, també es materialitzarà la revisió de preus que el Ministeri d'Indústria fa trimestralment de la tarifa del gas. Així, la tarifa d'"últim recurs" tindrà un increment del 8% per a les llars que tinguin calefacció i un 7% per les que gasten menys, és a dir, les que només utilitzen la cuina o l'escalfador a gas. La bombona de butà també s'inclou en el paquet, i l'encariment en aquest cas és d'un 6'6%. A partir d'avui costarà 12,45 euros enlloc dels 11,68 que valia fins ara. Els carburants, d'altra banda, comencen el mes una mica per sota del que valien la setmana passada, un 0'45% menys, però si tenim en compte els preus de fa un any, el gasoil és ara un 13'8% més car i la gasolina de 95 octans, un 6%.

Més informació: Ministeri d'Indústria


Els preus del gasoil a la província de Barcelona oscil.len actualment entre l'1,009 euros el litre de la Zona Diesel de Vic i els 1,161 euros/l de la gasolinera Campsa de Sant Fruitós del Bages.
En el conjunt de comarques catalanes, el gasoil més barat es ven a Saras Energia de Lloret de Mar (La Selva) per 0'987 euros/l. La gasolina de 95 octans més econòmica es pot trobar a l'estació de servei de l'Agropecuària de Juneda (Les Garrigues) a 1,049 euros/l.

Per consultar els preus de les diferents estacions de servei consulteu aquest enllaç


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article