La fira De Tot CAT reuneix tots els productes etiquetats en català a Girona

S'inaugura demà al matí i s'allargarà tot el cap de setmana


Les més de 2.000 referències d'empreses que etiqueten en català tenen una cita aquest cap de setmana al Palau de Fires de Girona. La Fira MerCAT, és un certamen multisectorial on els expositors només tenen en comú la llengua en què etiqueten els productes. Els dies 4, 5 i 6 de juny els assistents a la fira, a més de conèixer i adquirir aquests productes, podran participar en el munt d'activitats programades. En destaca una taula rodona sobre "La llengua com responsabilitat social de les empreses", el passi de l'audiovisual "Quan les àvies compraven en català" de Cristina Masanés, degustació de vins i cerveses d'elaboració local organitzats per tastets.cat o ponències com la que el dissabte donarà veu a emprenedors d'èxit en les seves iniciatives com Catalonia Today, Tastets.cat, PDCat (punxa discos), els preservatius RFSU, la cervesa artesana Birrart o el portal poductesdelaterra.cat.

El divendres a les 9:30 es celebrarà la taula rodona "La llengua en la responsabilitat social de les empreses" on participaran el responsable de l'Àrea d'Empresa de la Plataforma per la Llengua, Bernat Gasull; el gerent d'Embotits La Selva, Xavier Albertí; la secretària científica de la Càtedra UNESCO de Llengües i Educació, Rosa Calafat, i l'expert en responsabilitat social de les empreses, Josep Maria Canyelles.







El dissabte 5 de juny, a les 11, hi ha programada la ponència "Emprenem el futur" amb la participació dels responsables d'iniciatives d'èxit com les del Catalonia Today, el portal Tastets.cat, el PDCat (punxa discos catalans), els preservatius RFSU, la cervesa artesana Birrart i del portal productesdelaterra.cat. Tot seguit, tindrà lloc la presentació de la Tònica Catalana, a càrrec de la Xarxa d'Establiments amb Consciència Nacional.

Més activitats programades en aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article