Renfe apuja per sorpresa el bitllet del Catalunya Exprés fins un 20%

La companyia incorpora nous combois al servei, més còmodes i amb més capacitat


Un encariment del bitllet abans de final d'any, un regal enverinat, això és el que pensen alguns usuaris de la línia de Portbou Barcelona quan s'han trobat amb la sorpresa d'un increment del 20% en el preu dels bitllets, sense previ avís, després de gaudir d'uns nous combois més còmodes i amb més capacitat de passatgers. Si que l'augment és només per als passatgers que van amb tren nou, però tampoc ho poden escollir i ja s'han sentit algunes queixes per pagar bitllet d'anada i tornada amb preu nou i haver de tornar amb comboi antic. 

El preu del bitllet senzill costarà a partir d'ara, 8,4 euros, quan fins ara valia 7,05 euros. Renfe va justificar l'augment per les millores de servei que ofereixen aquests nous combois, millor informació, més capacitat, endolls i il.luminació per a la lectura, reposapeus i ancoratges per a bicicletes, de moment no hi ha accés a Wifi però compten amb la preinstal.lació.

De moment s'han incorporat sis nous trens a la línia, i Renfe preveu que a finals d'any ja totes les línies seran cobertes per trens nous.

L'encariment del bitllet afecta de moment només els bitllets senzills i, segons El Punt, la companyia té el compromís de no aplicar-lo als abonaments i targestes especials, al menys en el que queda d'any. 

La plataforma d'usuaris de Renfe va criticar que no s'hagi informat prèviament d'aquesta renovació.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article