Receptari de "Cuina de tardor" per a una alimentació més saludable i ecològica

La Diputació de Barcelona el posa a l'abast dels usuaris a través del seu web


L'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels usuaris a partir d'avui un receptari de cuina de tardor a través del seu web. La promoció de la salut a través del que es menja i la difusió dels productes frescos de temporada que aporten més qualitat i un millor preu són els principals objectius d'aquesta campanya dirigida als consumidors. Coincidint amb l'inici de cada estació s'aniran penjant la resta de receptaris per cada època de l'any.

El fonament d'aquesta iniciativa, segons la diputada de l'Àrea, Dolors Gómez, és prendre'ns la nostra dieta com a element fonamental per a gaudir d'una bona salut i "la utilització de productes frescos de temporada té una sèrie d'avantatges", dels quals la diputada enumera, "un millor preu dels productes, i una millor qualitat, ja que el consum dels aliments es produeix quan són més frescos, per tant, se'n pot treure un major profit de les seves propietats, obtenint tot el seu valor nutritiu, en el moment en què tenen una millor olor, sabor i textura'. "A més", afegeix Gómez, "és més ecològic, ja que respecta el cicle natural i la zona de producció alhora que és necessita menys manipulació, transport i emmagatzematge, reduint així el cost energètic i la contaminació".

Més informació: Àrea de Salut Pública i Consum

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article