La Mostra de Comerç Verd de Reus compta amb un equip de sò alimentat per energia solar

Per on començar per fer un hort al balcó? avui es presenten a la Mostra les tècniques més originals


La 8a Mostra de Comerç Verd de Reus ens presenta aquests dies més propostes de consum alternatives, com l'adaptació que ha seguit una entitat social per adaptar-se a la producció integral de productes ecològics o les tècniques més innovadores per a conrear un hort al balcó. Per començar, el mateix equip de sò i megafonia de la Mostra està alimentat per una unitat autònoma mòbil d'energia solar. Els visitants podran veure el funcionament d'una alternativa a l'electrificació convencional a través d'unes plaques fotovoltaiques que produeixen electricitat, sense contaminació, ni línies elèctriques.

En el marc de la fira, el dimarts 22 se celebra una jornada sobre noves fórmules per a la distribució i la comercialització de productes alimentaris en la que es tractarà  des de el model de distribució del productes de proximitat a través de "la cistella ecològica" fins a l'aplicació de les TIC.

A més de les darreres novetats en la producció ecològica i sostenible, en la Mostra de Comerç Verd es presentarà avui el projecte Hortus-Aprodiscae. Es tracta de l'adaptació al conreu, elaboració i comercialització d'aliments ecològics que ha seguit l'associació Aprodisca, una associació de la Conca de Barberà que després de 30 anys treballant per adaptar persones discapacitades al mercat del treball ha trobat aquesta sortida reorientant les seves activitats cap a l'Hortus Aprodiscae, que posa al mercat una línia de producció agroalimentària ecològica integral.

Per altra banda, Adv i Agrovalls exposaran a partir de les set de la tarda les tècniques per a fer un conreu òptim de fruites i verdures al balcó de casa.

Més informació: Ajuntament de Reus

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article