Últims dies per participar en "Els teus objectius"

El concurs de treballs de fotografia i vídeo que vol fomentar la reflexió en qüestions ambientals


El 30 de setembre finalitza el termini per a participar en el concurs "Els teus objectius", el premi d'audiovisual a la sostenibilitat quotidiana. Una iniciativa de l'Associació Catalana de Ciències Ambientals que vol fomentar la reflexió sobre qüestions ambientals a través d'imatges o muntatges de vídeo que no superin el minut de durada. Es tracta de donar difusió de petites accions que es fan quotidianament per avançar cap a una societat més sostenible.

Els treballs es poden consultar i votar a través del web creat per l'ocasió i els premis es faran públics el 16 d'octubre en el marc de la setmana en què es commemoren els 10 anys del CADS.

En aquest enllaç podeu consultar les bases.

El premi està dividit en dues categories:

-Fotografia: es presentarà una única fotografia en format digital, independentment de si han estat capturades en càmera digital o analògica.

-Vídeo: documents de com a màxim 60 segons de durada, que poden ser gravats i editats amb qualsevol aparell que permeti la realització i edició de vídeo (mòbil, càmera fotogràfica, càmera de vídeo, webcam, ordinador, etc. ).

Als guanyadors d'ambdues categories se'ls premiarà amb una bicicleta urbana plegable d’alta qualitat. Als accèssits (fins a un màxim de 2 per categoria), amb un allotjament d’un cap de setmana per a 2 persones en una casa rural amb distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article