Es reforça el servei per anar a Tàrrega en bus

El festival de teatre s'inaugura avui al vespre


A partir d'avui es reforcen les línies d'autobús que connecten Barcelona i Lleida amb Tàrrega amb motiu de la celebració de la Fira del Teatre entre el 10 i el 13 de setembre i que Kiku Mistu iniciarà amb l’acció-conte inaugural. El certamen comptarà amb la participació de 82 companyies i 17 estrenes nacionals i internacionals.

Per arribar-hi des de Barcelona, el servei ampliarà la seva freqüència amb 9 noves expedicions, i 20 més el servei d’autobús que comunica Lleida i Tàrrega.

Aquests serveis especials que seran gestionats per l’empresa Alsina Graells permetran absorbir part del gran volum d'espectadors que es traslladarà aquests dies a la capital de l'Urgell.

D’altra banda, l’empresa Alsina Graells disposa d’un servei llançadora, que connecta directament l’aeroport del Prat amb Tàrrega, especialment pensat per als professionals que s’han de desplaçar a la ciutat. Aquest servei s’oferirà a diari amb sortida des de l’aeroport a les 11.00 i a les 20.00 hores, i des de Tàrrega a les 8.30 i a les 15.30 hores. El recorregut, d’una hora i mitja de durada, té una única parada a Cervera.

Per més detall d'horaris i trajectes consulteu aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article