Ryanair apuja les taxes per facturació de maletes a partir d'octubre


Ryanair ha publicat les noves tarifes que gravaran l'equipatge a partir de l'1 d'octubre d'enguany. La primera maleta que es facturi valdrà 15 euros i la segona 35 euros, entre un 50 i un 70% més car que els 10 i 20 euros que costava fins ara, respectivament. Sempre, és clar, que les maletes no pesin més de 15 kg, en aquest cas hauran de pagar 20 euros per kg que passa, si la facturació es fa per mostrador i no des d'Internet. 

La companyia adverteix que els preus dels vols han baixat  durant el darrer any al voltant del 20% i que amb aquesta mesura pretén que els passatgers optin per a viatjar només amb equipatge de mà i estalviar així un munt de diners en taxes.

De fet, ja fa uns mesos que les tarifes es basen en facturacions a través d'Internet i, en cas que es facin al mostrador el preu és molt més elevat, per exemple,  la segona maleta facturada passarà a ser de 70 euros i, si només és viatja amb una, costarà 30 euros. Un increment de taxes que la companyia justifica per a poder oferir aquesta rebaixa de preus en els bitllets.

Més informació: Ryanair

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article