La Coca Cola feta a Egipte més assequible que l'elaborada al mercat espanyol

Els preus per als majoristes poden representar un 30% d'estalvi


Us han servit mai Coca-cola egípcia? Doncs sembla que cada vegada comença a ser més habitual trobar begudes d'aquesta multinacional que han estat comprades a països com Egipte o Polònia on es poden adquirir per uns quants cèntims d'euro menys. Aquest mateix matí i fent una recerca per Internet hem pogut comprovar com és possible comprar lots de Coca-cola, en aquest cas, d'origen nordamericà per 0,30 cèntims d'euro, això sí, el lot és de 69.900 unitats.


El cas és que arran, diuen, de la crisi moltes grans companyies importen directament les begudes d'aquesta firma de països on el preu de cost pot ser un 30% més barat que comprar directament al representant de Coca-cola a l'estat. Un dels anuncis de venda de Coca-cola d'Egipte, per exemple, explica que cada llauna es ven a 0,305+ IVA, el lot és de 71.280 unitats, el color és idèntic al de la llauna feta a l'Estat, el sabor idèntic, i el preu molt més econòmic.

Un dels elements que podrien fer desistir als comprador és l'etiquetatge però aquests intermediaris que importen coca-coles d'altres països afegeixen una etiqueta en castellà inclosa en el preu. Si que avisen que al revers de la llauna hi ha caràcters amb àrab o que l'anella de la llauna és diferent. El lliurament és en 24 hores a Madrid.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article